Want your
own Fotopage?








 
yullina's FotoPage
copy this
By: yullina kamarudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 30-Mar-2008 12:31 Email | Share | Bookmark
Minyak untuk baby Kembung Perut Minyak Yu Yee Cap Limau

Minyak Yu Yee Cap Limau £5.00 termasuk penghantaran
Minyak Yu Yee Cap Limau
Ovellate

Minyak Yu Yee Cap Limau
£5.00 Termasuk penghantaran

Ina baru je 4 bulan melahirkan baby yg ke 2,Tapi Baby ina ni asyik kembung perut sahaja,sampalah adik ina hantarkan minyak Minyak Yu Yee Cap Limau ke sini,Alhamdulillah dania punya perut dah ok dah tak kembung.Masa adik ina nak belikan minyak tu dia phone tanya pada ina,nak berapa botol ina pun cakap lah 4 botol.Lepas seminggu minyak tu pun sampai la kat umah tengok-tengok mak ai gabaknya botol minyak dia rupanya adik ina belikan yang Botol besar 48ml,ni perli ke mak lang oi....Jadi sesiapa yg baru bersalin kat area uk ni yg nak beli minyak Yuyi bolehlah beli dari ina dengan harga £5.00 termasuk Penghantaran.Ina ada 3 Botol lagi jadi sesiapa yg nak beli just email me ok.Oh ya sesiapa yang nak beli ovellate ina pun ada stock kat umah yek


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net