Want your
own Fotopage?






 
yullina's FotoPage
copy this
By: yullina kamarudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 23-Oct-2008 17:23 Email | Share | | Bookmark
Safari Park Kali Ke 2

Assalamualaikum
Kali ni ina dan family pergi melawat Safari Park untuk kali ke dua sebab kalau masuk pertama dapat Free tiket untuk masuk sekali lagi.Kali ni ina bawak adik ipar ina apa lagi suka bebenar la si aida sebab ada acunya.Jadi ina masak sempoi je pagi tu bekalan masak mee goreng,egg mayo dan ayam masak merah.Cuaca hari tu sesanggat la sejuk walaupun ada matahari.Kalau ikutkan hati ina rasa macam malas je nak pergi,tapi aida beria-ia benar nak pergi so layan je lah......kat bawah ni ada sedikit sebanyak gegambar kita orng kat safari park.Tapi paling kesian aida la sebab dia kena dera naik permainan yg bukan2 dek acunya naik menangis dia di buatnya.....so jom layan gambar kat bawah ni...







Tuesday, 7-Oct-2008 01:19 Email | Share | | Bookmark
Selamat Beropen House

Salam Hari ahad lepas ina memenuhi jemputan open hous dua orang sahabat iaitu Puan Zamzurina dan Kak mag.Terlebih dahulu ucapan terima kasih kepada kalian kerana tak putus-putus memberi sokongan kepada bisnes kecilan ina ni.So ini the making of the starter yang ina sediakan untuk kak Mag.Lepas tu nak ucap terima kasih sekali lagi kepada zam kerana membeli kuih raya untuk majlis open house nya juga.....and Aida n dania siap dapat duit raya lagi dari aunty zam.

Jom Menjala

hasil Jalaan

Jom Mengoreng

Hasil Gorengan

Nak balik dah salam...jangan tak salam

antara tetamu yang hadir


Tuesday, 7-Oct-2008 01:02 Email | Share | | Bookmark
Baby Sitter

Salam
Kepada para sahabat yang duduk di sekitar Birmingham di kesempatan ini ina ingin memaklumkan yang ina sedang mencari pengasuh untuk membantu ina menjaga Dania dan Aida (Jemput aida dari sekolah).Jika ada sesiapa yang berminat please contact ina di mobile 07792442016 atau email ina terus di yullinafirdous@yahoo.co.uk.



Wednesday, 1-Oct-2008 12:21 Email | Share | | Bookmark
Menu Raya

Salam ni gambar menu raya ina yang simple and sempoi...

Nasi Minyak Warna warni +ayam Goreng Kg+ Daging Masak palembang dan acar mentah.


Sunday, 28-Sep-2008 15:45 Email | Share | | Bookmark
Assalamualaikum

Salam kepada semua kekawan hari ni ina ke oxford ada urusan,tapi sebelum pergi tu ina sempat menyiapkan kueh mueh dan kek yang ditempah oleh kawan-kawan.Terima kasih Zamzurina,Anisah,Kak umi,Kak salwa,maria,emy dan kepada pelangan yang ina tak tersebut namanya terima kasih atas sokongan anda so kat bawah ni kek tiramisu dan kuih2 lain yg ina sempat siapkan pagi ni sebelum bertolak ke oxford.Kepada kekawan tolong doakan kejayaan ina yek.......sebab ina tengah deal something kat oxford....wassalam





[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net